Post by clicincomwhyre on Feb 24, 2022 4:39:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Fight 3 - RPG fighting ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Fight 3 - RPG fighting IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib piiramatult kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Fight 3 - RPG fighting 2022 version ▞▞▞
Mäng on suurepärane, kuid pärast viimast värskendust on võitluste võitmiseks väga vajalik uus asi, "STABIILSUS". Varem kogutud komplektid ei anna meile stabiilsust ja selle asemel peame komplektid uuesti koguma. See on põhiprobleem. Palun tehke mäng selliseks, nagu see oli enne, tähendab ilma stabiilsuseta.
Heeea
Kui võitlesin varjuga, jäi see rippuma...ekraan külmus, mistõttu tulin mängust väljuda ja otsast alustada....see juhtus 4-5 korda.... pärast pettumist otsustan mängu desinstallida .....KUI MÄNGU ARENDAJA NÄEB SEDA, VAATA PROBLEEMI.
Teate, mind ei huvita, kui hea see on, kui sul pole mängimiseks võrguühenduseta režiimi..kui olen bussis või kohas, kus pole wifit ega andmesidet, tähendab see, et ma ei saa mängida, on see kasutu..see pole isegi avastaja-lahke mäng .. see on isegi soodsam kui moto Kombat, sest vähemalt kui mul on igav, võin mängida lugu või kakelda ja see on lahedam, sellel on rohkem liigutusi... Kujutage ette, et see on kolmas varjuvõitlus ja te ei kasuta võrguühenduseta režiimi
See mäng veenab teid kõige paremini raha kulutama. Tõsiselt, see on hullem kui EA.
Sain 2 tärni, kuid ma ei tea, kuidas reklaamid ei unusta kunagi
Miks sa ei paranda vead igaveseks. Olen kaotanud sakura õitsemise ürituse, kuna mäng jäi võitluse vahele. Peate mulle selle eest tasu andma. Ma kasutasin 1 saadud piletit ja teie viga kaotas minust kõik. Palun paranda. Aga mulle meeldib see mäng. Vihkamise põhjuseks on vead ja mängude külmutamine. Ma kaotasin sakura ürituse cus sellest 😞
Mobiilne RAM on 8 GB, kuid see mäng võtab liiga palju aega. Samuti jäi mäng menüüdes navigeerimisel kinni.
Muidugi on nii ilusa mängu laadimise ebaõnnestumine suur probleem, aasta tagasi olen seda mängu mänginud ja nüüd on see rämps, mida isegi uued inimesed mängida ei saa. Ma mõtlen, et hea aluspõhjaga on kõigil soov võidelda, miks mitte nüüd?
Tere
mäng külmub laadimisel enne 2. vooru minu 40 võiduseeria duelli ajal. see mäng hangub ka mõne laadimise ajal ja ma pidin mängu taaskäivitama. ja parandage FPS-i probleem, mu telefon töötab sõna otseses mõttes SD 860-ga ja see on endiselt aeglane
hämmastav mehaanika, mehaanika võitmiseks tuleb maksta üsna palju, kuid seda oodatakse tasuta mängus.
See on tõesti lõbus, kuid edasiminek võtab palju aega.
Suurepärane mäng, kuid probleemiks on andmete allalaadimine teatud tasemetel, mis kulutab palju andmeid
Lollakas mäng, takerdub siia ja sinna. See mäng jääb igasse missiooni nii palju külge. Mõnikord kaotate oma võimalused ja punktid lihtsalt sellepärast, et te ei suutnud võitlust lõpuni viia. See on nii sagedane, et muudab selle suurepärase mängu ebameeldivaks.
väga hea mängugraafika, väga hea riiete disain...kahjuks ei määra mängija võimekust tema oskused, vaid selle määrab relvade ja riietuse uuendamine...nii et minu arvates on see ebaõiglane, kõrgete võimetega mängijate ja mängijate suhtes, kellel on raha riiete ja relvade uuendamiseks. mis lõpuks muudab selle mängu kiiresti igavaks... esimesest nädalast kuni teise nädalani naudite selle mängu mängimist.
Enne uuendust oli mäng palju parem. Nüüd tundub kõike kauem teha, eriti ülesande preemiaid kogudes, varem kogusid need ühe klõpsuga, nüüd kahe klõpsuga ja nüüd on jätkamine pikem kui varem, kulub umbes 3 sekundit rohkem. Mäng peatub nüüd pärast mõnda rünnakut täielikult. Selle tõttu pidin ma mitu korda taaskäivitama. Palun parandage need mängumurdvad asjad
Nii et selle mängu purustamine on aja raiskamine. Mängu võitmise eest tuleb tasuda, mitte f2p jahvatada, et hankida tõeliselt hea varustus ja võistelda mängude sündmuste turniiril, olenemata sellest, kui hästi ma oma mängijat hüvekaartidega puhastan, võidavad vaenlased alati sündmusi ja muudavad läbimise võimatuks, välja arvatud juhul, kui teil on tippvarustus, mille eest peate maksma.Mäng on enam-vähem konstrueeritud, et takistada teil tõusmast kõrgemale ilma suuremal või vähemal määral sularahata ja olen pühendanud varustuse hankimiseks üsna mitu päeva.
väga sitt mäng venlastel on mingit võimet millesd sa võid ajnuld und näha
Dr. Driving እሽቅድድም yog
Väga väga väga tore aga varjuvõitlus pole tore, sest me ei saanud oma mõõka ega muid asju vahetada
Kuigi mulle see mäng väga meeldib ja parem kogemus, häirib mind kõige rohkem see, et pärast iga värskendust pean mängu mängimiseks rakenduse seest uuesti alla laadima 0,5 GB andmemahtu, kuid isegi raske mäng nagu pubg ei tööta. see, palun paranda see probleem.
Pärast mõnepäevast mängimist ja 2. peatüki läbimist ei naudi ma enam seda mängu. Olen bossivõitluses 2. peatüki pärast ja ma ei saa teda võita, aga kui ma teda ei võida, ei saa ma taset tõusta. Kindlasti on veel palju muid tegevusi, kuid mõne aja pärast on ilmne, et kui sul pole õiget relva, saad kiviaeda.
Hea mäng
Mäng meeldib mulle siiani. Võib-olla pole ma seda veel leidnud, kuid harjutusrežiim oleks tore. lisad tunduvad seni valikulised ja vaatamiseks piisavalt rahuldust pakkuvad.
Pärast mitmeid uuendusi jookseb nüüd mäng alati pärast 2 või 3 võitlust kokku... Palun paranda viga!! Ma armastan seda mängu ja mängin regulaarselt
Mäng on hea ja suurepärase graafikaga, kuid pärast seda, kui ma selle eile alla laadisin. See mängis väga hästi, kuid nüüd on viga "serveriga pole ühendust" ja mul on hea Interneti-ühendus
liiga ülejõu vastased
Olen seda mängu mänginud
Halvim mäng üldse! See jookseb mitu korda kokku. timukat ja sarget on võimatu võita, kui teil pole modifikatsioone. Üldiselt arvan, et kõik varjuvõitlused on prügi! ÄRGE LAADIGE ALLA!!!
Shadow Fight 3 - RPG fighting பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் kcc
Laka
Tõtt-öelda tegid arendajad head tööd. Kuid kahjuks ütleb see mäng viimase 2 päeva jooksul pärast installimist, et serveri ühendus ei tööta või midagi muud, kui ma oma võrguandmete olekut kontrollisin ja see tundub korras. Siis on süsteeminõuded üsna head, ma arvan, et see saab hakkama, kuid siiski ei saanud ma mängida ühtegi korda. Noh, minu see kommentaar on ilmselt probleem, mis on põhjustatud mänguprogrammist endast ja teised ei peaks selle vastu midagi ja proovige.
Kõik on nii äge!!
Shadow Fight 3 - Lucha RPG 3D Juegos de rol xoe
mäng on hea, graafika ka... ja paljud inimesed ütlevad, et premeerimissüsteem on ebaõiglane (kuid mitte). see mäng on lihvimiseks.. ja ainult mõnel ajal on asjad maksavad 2 võitu ja see ei ole tasakaalust väljas, saate siiski jätkata lugu.
meeldib
graafika on okei, nii ka lahingud, kuigi võiksite ülemuste pärast palju närvi ajada
Prügikast
Suht norm sest seal on multiplayer ja saab cheste avada kus voib saada legendary
kena
Ma teen 2-e lõpuni ja siis hakkan seda tegema. huvitav millal 4 tuleb välja? seda saame teada kui see on välja tulnud! Ja head mängimist!
Ma ei tea, mis viga on, aga ma ei saa praegu isegi laadimiskuvast läbi, olenemata sellest, mitu korda ma uuesti proovin. Aga mul oli see mäng üks kord ja see oli imeline mäng.
See on parem kui eelmine
Ma olen aus, see mäng imeb, kui istute siin ja annate mulle soovitatava taseme. Aga kuidas ma peaksin jõudma sellele soovitatud tasemele ilma mängu jätkamata. Ja ma ei saa jätkata, kui üritan võita ülemust, kes võib MIND SÕNAJÄTTELT TAPA NAGU 4 TABAGA. Ma arvan, et ainus viis bossist mööda saada ja mänguga edasi jõuda on raha kulutada ja ma ei tee seda enda rahulolu pärast. Nii et ma tõsiselt ei soovita KELLELGI seda mängu mängida enne, kui midagi muutub.Shadow fight 2 on minu kõigi aegade mobiilimäng nr 1, nii et kui kuulsin, et 3 on tulemas, tabas mind see, kuid ma pean ausalt ütlema, et see oli minu jaoks suur pettumus. Varjuvõitlus 2 lugu oli suurepärane, ülemused suurepärased, kunstistiil esteetilise silueti ja taustaga fenomenaalne, rääkimata voolust ja tohutust liikumisest ja relvadest, millele teil on juurdepääs, mis võimaldab teil mängida pikemat distantsi haugi või kusarigamaga või lühikesed tonfade või batoonidega, millest igaühel on oma rünnakustiilid. 3 tundus lihtsalt raiskamine
Mäng on hea, kuid rohkem P2W kui shadow fight 2. Mäng on krahhide tõttu peaaegu mängimatu ja ma kasutan päris head telefoni. Selle asemel mängige varjuvõitlust 2.
Shadow Fight 3 Rol Oyunu bccz
Üli üli hea mäng
Installisin mängu hiljuti uuesti, kuid mäng jookseb pärast ühte lahingut pidevalt kokku, lootuses, et arendajad saavad seda uurida. Peale selle mängu töötab kõik hästi.
Liiga hiline ja lülitub mõnikord kakluste ajal välja. Ma ei viitsi lisade hankimiseks lihvida, kuid see ei tohiks nõuda mul mängu 8 korda päevas taaskäivitamist, et natukenegi edasi jõuda. Palun parandage see, et saaksin tagasi tulla ja oma hinnangut parandada. Ma tõesti naudin seda mängu ja kaaluksin tellimist, kui vead saavad välja töötatud.* Pidin lihtsalt selle mängu reitingut alandama. Liiga palju taaskäivitusi kakluste ajal, mis vähendab iga kord mu reitingut! * Värskenduse allalaadimine ei lõppe.