Post by clicincomwhyre on Feb 24, 2022 4:12:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tag Team Karate Fighting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tag Team Karate Fighting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduje wiele punktów ▞▞▞
▞▞▞ Tag Team Karate Fighting Game 2022 version ▞▞▞
kocham tę grę tak bardzo 5 gwiazdek
Ta gra jest fajna, lepsza
Tag Team Karate Fighting Game சாகசம் dljc
Jest spoko bym dała 5 ale trochę
Gra jest bardzo zainteresowana i nawet patrząc na grę są widzowie lub publiczność, aby pokazać, że gra karate jest prawdziwa.
Ta gra jest bardzo dobra, ale kiedy otwieram nową osobę, ta osoba nie przychodzi.
Tragedia szkoda czasu.
Gra walki karate
Usuń zbyt wiele reklam
Ma duży potencjał… dobre sterowanie, ale może być trochę płynniejsze. Świetne kąty walki. TO jest jak początek najlepszej nieuzbrojonej gry walki.
Legendarna gra
To dobra gra, ale programista musi poprawić część graficzną i jakiś mechanizm sterowania, ogólnie dobre wrażenia
Nudna gra. Trafienia nie są mocne, zwycięstwa nie są satysfakcjonujące i mają ogólne postacie, które nie są interesujące ani zabawne. To jest osobisty chwyt, ale nie podobał mi się wybór muzyki. Powinno brzmieć intensywnie i nieco dramatycznie. Zamiast tego jest to po prostu zwykła muzyka na siłownię / trening, która mogłaby przynajmniej być chwytliwa, ale jest kiepska.To też nie jest takie okropne, system walki jest w większości responsywny, a liczba klatek na sekundę jest stabilna. Jednak wady znacznie przewyższają zalety.
Tag Team Karate Fighting Game jest jedną z najlepszych gier, ponieważ w tej grze jest wiele ciekawych i niesamowitych poziomów, ta gra jest bardzo łatwa w użyciu, dlatego lubię i doceniam cię.
Nie zbyt dobrze
Gra jest super, ale jeden problem, pierwszy wojownik, nowa technika walki, proszę!
Zakoń
karate figa ALEX
Fajna gra ale nie ma więcej
RACE: Rocket Arena Car Extreme ریسنگ gstj
Ta gra jest ok, ale nie podoba mi się sterowanie, ponieważ jest trudna i ma wiele opóźnień i usterek, a grafika mi się nie podoba. Czy możesz to naprawić?
To bardzo dobra gra...Ale spodziewałem się, że grafika jest bardzo dobra, myślę, ale jest w porządku, jeśli ją poprawisz, czuję się szczęśliwy 😊 .. I chcesz zmienić grafikę przycisku, ponieważ to nie jest dobre plz zmień to chcesz zmienić wszystkie plz .. W każdym razie to błąd, wiem, że to poprawisz.. Ale ta gra jest bardzo, bardzo cudowną grą, która mi się podoba 😇😇
Koooo
szkoda czasu reklama zareklamą
Tag Team Karate Fighting Game Pustolovske igre glhc
Tag Team Karate Fighting Game Seikkailu rmj
Super gra
Zajebista gra
Gra Tag Team Karate Fighting jest bardzo doskonała. Grafika gry jest bardzo doskonała. Kontroler był tak płynny. Będę grał w tę grę wiele razy lubię tę grę ..
To dobra gra👍👍👍, ale musi zdobyć trzy gwiazdki, ponieważ nie ma wideo, aby odblokować inne myśliwce i inne przedmioty😭😭😭
Zaktualizuj tę grę, proszę o 5 znaków dostępnych
Gra jest dobra, ale dużo reklam, gra zamyka się co 2 rundy
Ta gra ok, jest naprawdę dobra i oczywiście jest to najlepsza gra karate ze wszystkich gier?
To świetna gra, jedyną rzeczą, która mi się nie podoba, jest to, że w trybie fabularnym w zasadzie ponownie walczysz z tymi samymi wojownikami, tylko z różnymi poziomami siły. Ale w sumie bardzo fajna gra. Dałem mu pięć gwiazdek.
Poza reklamami jest to fajna gra o sztukach walki. Przypomina mi oldschoolowe Nintendo.
Tag Team Karate Fighting Game ጀብዱ mcdh
to jest lepsze